Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je absurdita dneška. Pro samé papíry není čas na pacienta. A tak se musí občas i papíry vyplňovat bez vidění pacienta, protože by se to nestihlo. Přesto dělají sestry tyto nesmyslné papíry i po pracovní době a vrchní sestry o nočních službách sedí nad těmi papíry a upravují je.

Podobný problém mají řidiči. Mají zakázáno vyplňovat papíry podle pravdy, protože musí mít určité pauzy v určitém rytmu. Jenže pacient tyto byrokratické povinnosti nerespektuje. A proto řidiči tráví celou službu rozepisováním papírů tak, aby jim to kontrola na ředitelství vzala.

Stejně komplikované to mají lékaři, kteří jsou donuceni pracovat až 300 hodin měsíčně, ale svoji službu, která je proti zákonům EU i našim zákonům, musí rozepisovat na dva až tři různá evidenční čísla lékařů, aby nesloužili tolik přesčasů a nemocnice je nemusely platit jako přesčas. Možná i proto si politici myslí, že mají lékařů dost.

Podvod na podvod!

Ještě se divíte, že všichni utíkají pracovat do ciziny nebo do jiných profesí? V tomto státě se dá velmi obtížně pracovat ve zdravotnictví. A kdo tu zůstane pracovat, je vyhořelý, apatický, lhostejný, neodpovědný. Nemá sil se dožít důchodu. Často utíká do předčasného důchodu, aby jej byrokracie nezahubila...

:-)

0 0
možnosti

A to se těšte, až bude povinné dodržovat nařízení GDPR, bude to ještě vydatnější.

0 0
možnosti

A kdo jim zbude ve zdravotnictví?

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 11698x
Rád se vyjadřuji k tématům souvisejícími se zdravotnictvím v tuzemsku i v zahraničí.

Seznam rubrik